no to chyba przyjdzie mi popełnoic to SEPPUKU wychodzi na to że jednak to nie ten czujnik temp. bo z obserwacji podczas jazdy z właczonym testem zegarów odczyt temperatury następuje i tak po około 2,5-3km ( na zewnątrz 3*C, duża wilgotność) temperatura wzrosła do 59-60*C, po 300-400m 42-43*C mocniejsze wcisnięcie gazu temp. wzrasta do 52*C wiec raczej prawidłowo - czy te wskazania sa miarodajne i na ich podstawie mozna na 100% stwierdzic ze czujnik działa bo kurcze juz go kupilem i poki co jest jeszcze nie rozpakowany i w razie czego wkladam do 2 koperty i idzie zwrotka
no i wszystko prowadzi do tego zeby rozstać się z ulubioną Czarną Pantherą no chyba ze w koncu wspolnymi siłami uda nam sie okiełznać jej pragnienie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
co do napięcia to po odpaleniu i wczasie jazdy jest stałe i tu nie jestem na 100% pewny bo juz mie sie wszystko miesza ale na 80% pokazywalo 14,3V jutro jeszcze potwierdze
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. proszę o szybka porade bo czas dziala tu na moja niekorzyśc, w niedziele wyjezdżam na 2tyg. wiec do piątku musze go odesłac albo wymienić