Cytat:
Ja osobiście zauważyłem większe spalanie u siebie jak żona tylko jeżdziła przez dwa dni autem po mieście i jeździła tylko ona to nawet jak ja wsiadłem po dwóch dniach po niej to musiałem "Mondeusza" wyprowadzić na spacer za miasto i dać mu w pipe tak żeby rury z gorąca cykały Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i o dziwo przeszło mu nadmierne spalanie, nie oszukujmy się jak ktoś jeździ tylko po mieście i to krótkie odcinki to moment i zakituje DPF-a, druga sprawa to jakość paliwa w polsce, która jest wręcz żałosna. Przyznam się jeszcze że raz jak przedawkowałem specyfiku do czyszczenia wtrysków to zadziwiająco mało mi palił bo tylko 6,5 na mieście mi pokazywał po zresetowaniu kompa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tak że profilaktyka nie zaszkodzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
lejesz mondkowi do paliwa jakieś specyfiki?
Nie boisz się o wtryski, pompę, DPF tą całą resztę?