View Single Post
Stary 03-11-2012, 23:44   #2482
szaranek
ford::beginner

Model: VW Sharan
Silnik: ASZ
Rocznik: 2005
Domyślnie Odp: Dogrzewacz - kompendium wiedzy

Cytat:
Napisał Stefano Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Napisał szaranek Zobacz post
Generalna zasada z dogrzewaczem jest taka, że jak działa to nie ruszać!
Gdy płyn chłodzący osiągnie 75 st. C. to dogrzewacz się wyłącza całkowicie.........
Nie pisz bzdur!
Stefano, powiedz gdzie napisałem bzdurę! Jeśli chodzi Ci o kwestię, że jak dogrzewacz działa to nie ruszać, to jest to wynik mojego doświadczenia i taka jest moja rada. Posiadasz olbrzymią wiedzę nt. dogrzewaczy i tego nie kwestionuję, ale nie możesz sobie przyznać wyłączności na udzielanie jedynie słusznych porad. Jak napisałeś że gadam bzdury to napisz co konkretnie. Też jestem ciekaw.

Cytat:
Napisał fajfer29 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Panowie witam serdecznie mam galaxy 2001 i problem z dogrzewaczem a mianowicie przegrzewa się sprawdziłem chyba wszystko przeczytałem cale to forum i nic dalej 1410 wymieniłem pompę na potrzybiu już drugą dodam że obje chodziły odpowietrzałem układ czyściłem piecyk na błysk w vagu dochodzi do 280 stopni i koniec proszę o pomoc i z góry dziękuję
to sprawdź jeszcze uszczelkę pod głowicą - czy do płynu chłodzącego nie przedostaje się powietrze.

Ostatnio edytowane przez szaranek ; 03-11-2012 o 23:46
szaranek jest offline   Odpowiedź z Cytatem