View Single Post
Stary 06-11-2012, 13:50   #5
FrogsterPL
ford::advanced

Imię: Piotr
Model: Galaxy Mk3
Silnik: 1.6EB 160 KM
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Pytania techniczne na ChatBoksie - pomysł jak zmniejszyć ich częstotliwość

Jacek, dzięki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Co do opcji, to chyba osobiście byłbym za nr 3, ale to już jak będzie wygodniej i lepiej wg Ciebie.

Darek - ja bynajmniej nie twierdzę, że to jakiś ogromny problem. Zresztą sam wiesz, że należę raczej do relatywnie cierpliwych osób i raczej nie sprawia mi wielkiego problemu czy to zwrócenie uwagi na CB, czy to właśnie zignorowanie podobnej wiadomości Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Podchodzę jednak do tego podobnie jak Jacek, czyli "jeśli uda się dzięki temu uwidocznić informację choć jednej osobie, to będzie warto" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Oczywiście, jeśli zmiana tego elementu wymaga dużo zachodu, to również jestem zdania, że nie ma się co z tym babrać, wątek powstał jednak m.in. dlatego, że wydawało mi się, iż będzie to relatywnie proste i szybkie do zmiany. A o ujednoliceniu kolorów, ostach czy banach nikt tu nie wspominał więc spokojnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez FrogsterPL ; 06-11-2012 o 14:29
FrogsterPL jest offline   Odpowiedź z Cytatem