Witam. Szlag mnie już trafia, ręce opadają...Szukałem na forum, niektóre tematy poprowadziły mnie w pewnych kierunkach, posprawdzałem parę rzeczy ale jednak to nie to...Samochód jakiś czas temu zaniemógł. Mechanik posprawdzał czujniki i wg niego to cewka bo nie ma iskry (wszystko inne niby ok, kręci, świecą się lampki, pompa chodzi, paliwo jest) Więc skombinowałem dobrą cewkę, przykręciłem, podłączyłem i...nic..to samo. Tak jak wcześniej, brak iskry...W czym może tkwić problem? Czy immo może odciąć samą cewkę? Czy to wina przewodów, kabli od skrzynki bezp.? Sprawdzam wszystko po kolei i chyba zaczynam się kręcić w koło. Nie proszę o konkretne odpowiedzi a bardziej o pokierowanie, naprowadzenie bo może mi coś umyka. Mega znawcą mechaniki forda nie jestem ale ktoś kto wymienił wahacze, łączniki, końcówki drążka i półoś na lewarku fordowskim przed domem, na ulicy, świerzakiem też już nie jest
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdro