View Single Post
Stary 07-11-2012, 22:40   #23
Jacek
Administrator

Imię: Jacek
Model: C-MAX Grand
Silnik: 1,6 EcoBoost 180KM
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Propozycja nowego działu (FOTORELACJE PRZERÓBEK / SWAP'ÓW)

Cytat:
Napisał luki82ezg Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeżeli masz jakieś obiekcje kto tu co proponował to się dobrze zastanów, bo przez lata działalności forum i różnych użytkowników nikt na to nie wpadł.
To jest mój autorski pomysł co do utworzenia nowego działu a Ty tylko wstawiłeś nowy prefiks do poddziału - moje gratulacje za twórcze myślenie.
I jeszcze jedno - jaki jest problem, żeby utworzyć 2 osobne tematy, jak się nie sprawdzi to go można wywalić, co forum i jego serwery są na to za słabe czy nikomu nie chce się moderować i administrować kolejnego tematu i robić sobie pracy.
Ja dobrze się zastanawiam, zwłaszcza zanim coś napiszę, ale Ty najwyraźniej masz z tym kłopot.
Skoro tak bardzo podkreślasz, że to Twój autorski pomysł, to niestety nie mogę go wprowadzić na forum, bo kto wie czy za chwilę nie zechcesz od tego pobierać jakiś opłat? (to pytanie retoryczne, nie musisz na nie odpowiadać....).

Problemu z utworzeniem nowego działu nie ma żadnego. Jedyny problem to taki, że Ty patrzysz tylko przez pryzmat własnej wygody i obrażasz innych jak mają inne zdanie na ten temat. Ja patrzę na forum jak na całość, która ma służyć wielu użytkownikom. I uważam, że obecnie jest wystarczająco dużo działów, nie ma potrzeby rozbijać tego co mamy na jeszcze drobniejsze kawałki. Zwłaszcza tak małego działu jak fotorelacje.

Mam nadzieję, że zrozumiałeś moją aluzję, że to zamyka propozycję podziału. Więcej nie ma co się tu rozpisywać, dlatego to raczej mój ostatni post w tym temacie.

[Regulamin Forum] [FAQ] [Zasady ogłoszeń] [Dział Komunikaty]
[Oryginalne części Ford / Motorcraft / FoMoCo - co, gdzie, jak??]

Świat się stale zmienia, więc słysząc słowa "będzie jak dawniej" nie łudź się - nigdy tak nie będzie...
Jacek jest offline   Odpowiedź z Cytatem