View Single Post
Stary 08-11-2012, 14:00   #96
azerty11
ford::beginner

Imię: Marcin
Model: Fiesta ST i Megane Grandtour GT220@320
Silnik: 1.6 i 2.0
Rocznik: 2014 i 2013
Domyślnie Odp: Różnica w silnikach 2.0 EcoBoost 203KM i 240KM

Cytat:
Napisał RafałB Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Że zapytam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. S-max w takiej opcji ile wychodzi do zapłaty,po rabatach?Bo opcja naprawde chyba max....
Nie, no do max-a to troszkę brakuje np. PowerShifta nie mam (ale nie lubię automatów - serio - miałem ostatnie autko z automatem i 220KM i najbardziej przeszkadzała mi w nim skrzynia, a i s-maxem jeżdziłem i też nie rzuciła na kolana), wolę manualne skrzynie, nie mam asystentów (blis itp) nie chciałem za to dopłacać nie potrzebuję tego. Można jeszcze dorzucić coś z Indywidual, Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

A cena , obecnie jest jak na to auto atrakcyjna (jak sądze) , po rabatach wychodzi niżej niż cena "golasa" titanium s z cennika przed "ofensywą cenową forda"

Bump:
Cytat:
Napisał eclipse Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Miślę że w tym doborze zapomniałeś o najbardziej przydatnej dla wygody i przede wszystkim bezpieczeństwa jazdy - System ACC .
Myśle, że nie potrzebuje tego, czerpie z jazdy maxymalnie dużo przyjemności, jeżdze mało ~10 , 11 tyś rocznie. Dlatego automat bardziej mi przeszkadza niż pomaga(odbiera mi trochę przyjemności z prowadzenia auta). Tempomat wrzucam rzadko i zawsze kontroluje sytuacje przede mną i dość często za mną nawet w trakcje jazdy autostradowej. Przy zmianie pasa zawsze sprawdzam, czy nie ma obok auta. Itd
Ale dzięki za podpowiedź.
azerty11 jest offline   Odpowiedź z Cytatem