Cytat:
Może zamów sobie pełną elektrykę fotela kierowcy (z pamięcią), bo bez tego nie będziesz miał automatycznie pochylanych lusterek przy wstecznym...
Też się rozglądam na sąsiednie pasy i w lusterka (może nawet za bardzo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) ale blis mi ze dwa razy już uratował lakier...
|
Nad Bliss-em będę się musiał w takim razie zastanowić (w sumie jeździłem przeważnie mniejszymi autami), sprawdze te pochylane lusterka. Dzięki
Bump:
Cytat:
automat powershift w przypadku s-maxa jest bardzo praktycznym i uzytecznym rozwiązaniem . Blis na początku też uważałem za bajer a teraz wiem jak bardzo jest przydanty.
Aktywny tempomat - bardzo fajna funkcja wpływająca na bezpieczeństwo i wygodę podróżowania. Nie jezdziłem wersją 203KM ale czytając opinie właścicieli , można mniemać ,że jest wyrywna Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Oprócz podgrzewanych siedzeń Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mam prawie wszystko co zwiększa bezpieczeństwo i wygodę podróżowania
|
Nie lubię automatów. Naprawdę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (ostatnio miałem insignie z automatem) . Jeździłem S-MAXem 240km ecoboost i nie spodobał mi się, nawet DSG mi się nie podoba
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Po prostu wolę manualną skrzynie - mam większą interakcje z samochodem . Może, jakbym często jeździł w korkach zmieniłbym zdanie.
Nad bliss-em się zastanowię, aktywny tempomat jest dla mnie zbędny (oczywiście jakby był gratis to z chęcią jako gadżet, ale nie dopłacę do tego).
Dzięki za pomoc, dowiedziałem się jednego dnia więcej niż w ciągu 2 miesięcy z katalogów
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.