View Single Post
Stary 08-11-2012, 18:02   #99
azerty11
ford::beginner

Imię: Marcin
Model: Fiesta ST i Megane Grandtour GT220@320
Silnik: 1.6 i 2.0
Rocznik: 2014 i 2013
Domyślnie Odp: Różnica w silnikach 2.0 EcoBoost 203KM i 240KM

Cytat:
Napisał Slartibartfast Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Może zamów sobie pełną elektrykę fotela kierowcy (z pamięcią), bo bez tego nie będziesz miał automatycznie pochylanych lusterek przy wstecznym...
Też się rozglądam na sąsiednie pasy i w lusterka (może nawet za bardzo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) ale blis mi ze dwa razy już uratował lakier...
Nad Bliss-em będę się musiał w takim razie zastanowić (w sumie jeździłem przeważnie mniejszymi autami), sprawdze te pochylane lusterka. Dzięki

Bump:
Cytat:
Napisał gucio75 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
automat powershift w przypadku s-maxa jest bardzo praktycznym i uzytecznym rozwiązaniem . Blis na początku też uważałem za bajer a teraz wiem jak bardzo jest przydanty.
Aktywny tempomat - bardzo fajna funkcja wpływająca na bezpieczeństwo i wygodę podróżowania. Nie jezdziłem wersją 203KM ale czytając opinie właścicieli , można mniemać ,że jest wyrywna Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Oprócz podgrzewanych siedzeń Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mam prawie wszystko co zwiększa bezpieczeństwo i wygodę podróżowania
Nie lubię automatów. Naprawdę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (ostatnio miałem insignie z automatem) . Jeździłem S-MAXem 240km ecoboost i nie spodobał mi się, nawet DSG mi się nie podoba Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Po prostu wolę manualną skrzynie - mam większą interakcje z samochodem . Może, jakbym często jeździł w korkach zmieniłbym zdanie.

Nad bliss-em się zastanowię, aktywny tempomat jest dla mnie zbędny (oczywiście jakby był gratis to z chęcią jako gadżet, ale nie dopłacę do tego).
Dzięki za pomoc, dowiedziałem się jednego dnia więcej niż w ciągu 2 miesięcy z katalogów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
azerty11 jest offline   Odpowiedź z Cytatem