Cytat:
PPiotrek - wg mnie ta listwa to pomyłka.
masz ładny zderzak z Titanium S, daj go w kolor auta, a tę listwę chromowana wywal i jesli chcesz mieć tam cos innego, to daj ja w ten sam kolor co masz dyfuzor w zderzaku - będzie o "niebo" lepiej.
btw - daj taką końcówkę wydechu jak ja mam , albo jak wolisz mniejszą, to taką jak ma Slarti ...
btw2 - o spojlerze tylnej klapy już nie wspomnę, bo on kosztuje kupe kasy, ale naprawdę poprawia on diametralnie wyglad auta Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
MAG.....
1. listwę zamierzam odstawić do hydrografiki, żeby zrobić zczotkowany metal w tonacji takiej, jak jest dół spoilera. Ta listwa jest idealnie dopasowana i myślę, że jak zmienię jej tonację, przybliżę do tego co obecnie jest serwowane w s-maxach, to będzie git.
2. zderzak był lakierowany - czarny mat to mój świadomy wybór. Zresztą wcześniej stałem i porównywałem z CAŁYM czerwonym smax-em i doszedłem do wniosku, że wolę czarny - te trzy kolory: czerwony, czarny i ten srebrny od dyfuzora wg. mnie fajnie ze sobą grają
3. o spoilerze dachowym myślę
4. końcówkę od rury zmienię - skorzystam z tego co napisałeś
5. no i ta nakładka na przód - swoją drogą kolega od żywicy nie odezwał się
dzięki za dobre rady