View Single Post
Stary 12-11-2012, 09:57   #12
kenfollet
ford::amateur

Imię: Marcin
Model: Transit 350
Silnik: 2.4
Rocznik: 2001
Domyślnie Odp: Pierwsze normalne auto w firmie - kilka pytań - serwis

Załączam zdjęcie tej kontrolki. Marnie ją widać ale zawsze to cośGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Co do samochodu to chyba jednak odpuszczę ten konkretny egzemplarz. Auto z Włoch i nie opłacone. Nie mam czasu się bawić w rejestracje, serwisy i naprawy jak usterek jest dosyć sporo a w obecnym stanie będzie problem z przeglądem... Chciałbym aby auto już od połowy listopada pracowało.

Chyba dorzucę i kupię coś nowszego.

Mam na oko podobnego Transita ale już 2007 rok.
W nim natomiast wyje coś z tyłu jak się przekroczy 60 km/h.
Też ma potłuczoną szybę (wyraźnie dostał kamieniem). Ile może kosztować podgrzewana?
Przebieg ma 80 000 km... Progi w drzwiach są ale mocno powycierane tzn. zszedł z nich lakier i widać wyraźnie, że blacha też się już wytarła. Jest to możliwe w Transicie? W Transicie Connect przy 70 000 nie ma praktycznie żadnych śladów zużycia w kabinieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Da się sprawdzić historię jak podjadę do Forda i zapytam o konkretny nr. VIN? Potrafią po VINie podać przebieg krajowego Transita?

I jeszcze jedno pytanie. Podejrzewam tego transita o przebieg rzędu 200 000 km. Wiem, że zmorą osobowych Fordów są problemy z wtryskiwaczami czy czymś takim... Ten ma już silnik TDCi. Czy należy się o to obawiać?
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg zdjęcie(1).jpg (24.9 KB, 26 wyświetleń)

Ostatnio edytowane przez kenfollet ; 12-11-2012 o 10:03
kenfollet jest offline   Odpowiedź z Cytatem