View Single Post
Stary 12-11-2012, 22:30   #4
hevea
ford::amateur

Imię: Cezary
Model: s-max
Silnik: 2,0 tdci
Rocznik: 2009
Unhappy Odp: 6000cd ...cd nie działa, jaka zmieniarka

Cytat:
Napisał Fokus08 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Hej,

trzeba by było zobaczyć na laser bo to główna przyczyna niedziałania cd wszelkiego rodzaju. co do zmieniarki ja próbowałem do tego radia dołożyć tyle że w focusie i nic z tego nie wyszło :/ nie chciało to współpracować - może wina gemu. Teraz mam sony i zmieniarka działa i lepiej gra.

Pozdrawiam jak coś to pisz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tyle, że 6000cd w Focusie i w S-maxie to inne radia - przynajmniej wizualnie ;-)
Ciekaw jestem czy w eśku 2009 przed FL ktos wymieniał radio na soniaka (symbol chyba 6006cd) i o tyle to dziwne, że mam eśka 2009 przed FL jako się rzekło ale... nie ma na dachu anteny ani tej dziwnej płetwy z tyłu... diabli wiedzą jaka tam jest instalacja, nawet w serwisie nie potrafią pomóc.

Dzięki Fokus08 za dobre chęci. Swoją drogą to radio fordowskie i zestaw głośników dawany w standardzie to jakaś padaka.

Ostatnio edytowane przez hevea ; 12-11-2012 o 22:33
hevea jest offline   Odpowiedź z Cytatem