1)
Cytat:
|
Tyle, że 6000cd w Focusie i w S-maxie to inne radia - przynajmniej wizualnie ;-)
[...]
|
W focusie mk2 po lifcie i s-maxie masz owalne radio
2)
Cytat:
|
Tyle, że 6000cd w Focusie i w S-maxie to inne radia - przynajmniej wizualnie ;-)
[...]
|
Nie chodzi o konkretny model sprzetu tylko o "ideę" = nie podpinaj zmieniarki tylko wymień radio
Jeśli już jesteśmy tacy dokładni
- w mondeo mk3 z 2006 roku wymieniłem radio Ford 6000 (prostokątne), na radio Ford-Sony 6CD (z wbudowaną zmieniarką i byłem zadowolony)
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
- w mondeo mk4, wymieniłem radio Ford 6000 (owalne) na radio Ford-Sony 6CD + MP3 i tez jestem zadowolony
Generalnie - uważam, że lepszym rozwiązaniem jest założenie dedykowanego radia Sony ze zmieniarką niż podpinanie zmieniarki.
Na forum były tylko pytania ale nie przypominam sobie czy komuś udało się podpiąć zmieniarkę do prostokątnego radia 6000 (więc po co sobie szukać problemów)
Wymiana radia 6000, na Sony jest Plug&Play (przynajmniej elelktrycznie)
Znalezienie radia, pasującego do naszego auta, to tylko kwestia techniczna, a nie problem.
Gdy miałem focusa mk1, to dokładałem zmieniarkę ale tam nie było prooblemu z podpięciem
http://www.fordclubpolska.org/porady...=focus&type=53
pozdrawiam
Arturek