O Bongo masz też 70 konną wersję. Demon szybkości to to nie jest ale ostatnio na prostej 150 poszedł - więcej nie deptałem żeby się nie rozpad
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Sprawdzałem u siebie świece żarowe po coś kiepsko palił a raczej się krztusił jakby chciał a nie mógł - okazało się, że wszystkie są sprawne - wyczyściłem wszystkie punkty styku na tym czerwonym przewodzie od świec i jak to często bywa naprawiło się samo
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ten przewód musi być w dobrym stanie - spory prąd nim idzie. Polecam wszystkim przed zimą odkręcić ten przewód (raptem 4 nakrętki na świecach i 5 wspólna) i sprawdzić jego stan, oczyścić styki no i sprawdzić świece oczywiście - roboty nie dużo trzeba uważać tylko żeby nakrętek od kabla nie pogubić i potem przy montażu sprawdzić czy kabel nie dotyka nigdzie silnika co by się izolacja nie topiła od gorącej głowicy. Nowy jest drogi jak cholera ale jak stary upalony to tu można go kupić
http://www.ford-esklep.pl/pl/p/Przew...0516-FORD/2680