Odp: Nagły wzrost spalania
Cytat:
Nie zbaczajmy z kursu. Chodzi o wzrost spalania w silniku 1,8TD, czyli klasycznej konstrukcji (żeby nie powiedzieć przestarzałej), która została "podrasowana" paroma elektronicznymi gadżetami. W TD nawet nie ma komputera, a tu o jakimś programowaniu wtrysków zaczynamy dyskusję.
Nie mówiąc już o tym, że założyciel wątku ucichł i prawdopodobnie musi troszkę pojeździć, żeby zweryfikować swoje podejrzenia wysokiego spalania.
Poczekajmy co się stanie. Na za wysokie spalanie ponarzekać może każdy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja na przykład chciałbym, żeby mój palił 5litrów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale rzeczywistość sprowadza mnie na ziemię choć próbowałem już różnych czarów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
No ja nie wiem, moje mk2 pali 5,5. 5,0 jest nie do osiągnięcia, ale 5,5 już tak. Chcę mu założyć dużo lepszy IC, zobaczymy to powinno poprawić warunki spalania, więc może wtedy spalanie mi troszkę jeszcze spadnie.