Cytat:
...poczytaj cały wątek...jest mnóstwo wykresów i prawie nigdy nie są one płaskie...w Mondelcach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
cały wątek, dobre
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Przeczytałem kilkadziesiąt stron a wszystkich jest ponad 300
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Może po tygodniu bym zmęczył ale to tydzień życia mniej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Generalnie chodzi mi o to, że może ktoś zajmujący się chipowaniem stwierdzi czy ten przebieg momentu jest w granicach normy czy też jednak charakterystyka powinna być inna. Wykresy, które widziałem wyglądały dużo lepiej bo albo płasko szły albo nawet lekko rosły i spadały na sam koniec.