View Single Post
Stary 18-11-2012, 22:55   #3196
sawekfan
ford::average

Imię: Andrzej
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCI 130KM
Rocznik: 2006
Domyślnie Odp: Mondeo MK3 , MK4 CHIP TUNING - kompendium wiedzy

Cytat:
Napisał Snajper_881 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Matko i córko ! Czego Ty płaczesz? Ze 130 masz prawie 190km
Mam 190 czego? Chyba się pogubiłeś w tym co myślałeś, chciałeś napisać a napisałeś bo kompletnie nie wiem co Ci tu chodzi.

Cytat:
, moment masz już przy 2400 a nie "dopiero" jak Ty to napisałeś. Czego chcieć więcej ?
Powiem Ci czego. Tego aby od 2,4 tyś momenty nie spadał tak szybko tylko sie utrzymywał lub od początku powoli rósł a jego szczyt przypadał dużo później tak jak to jest na większości wykresów tutaj. Porównuje mój wykres serie z innymi seriami i fakt niemal wszystkie osiągają max. moment dużo później bo po 3,4 tyś obrotów ale za to od początku mają tendencje wzrostową przez co w całym zakresie obrotów nabierają siły i słabną na sam koniec bo kiedyś on musi nastąpić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. U mnie ok, max moment jest "już" przy 2.4 tyś ale co z tego sokoro przy 3,5 tyś wynosi już ok 270 NM, czyli po głębokim oddechu na początku cały czas słabnie podczas przyspieszania. Nie chcę cudów ale przejrzyj sobie wykresy tutaj, z którymi w sumie powinieneś być zapoznany i będziesz wiedział o co mi chodzi i czego ja chcę.