Cytat:
|
Miałeś w sygnaturce 190KM sam widziałem ,więc Ty mieszasz....
|
To chyba coś Ci sie przewidziało. 190 koni miałem wpisane? Ciekawe, baaaardzo ciekawe
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Kupiłem serię, mam serię i to jej pierwsze hamowanie, z którego jak widać jestem lekko zaskoczony. Może jakiś babol się zrobił i coś chwilowo podmieniło mi moc w podpisie na 190, może to 190 oznaczało cos innego. Może mój wzrost został podany
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie wiem. Wykres pokazuje 134 KM więc tyle niby jest. Nie wpisywałem żadnych 190 KM. Nie jestem z tych co wsadzają w gniazdo zapalniczki jakieś ustrojstwo, montują sportową wkładkę filtra powietrza i na dupohamowni wychodzi im około 150 kucy a później się tym chwalą
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Chciałem podać przykład stron, na których są wykresy aby pokazać co bym chciał uzyskać i gdy już miałem je wklejać zauważyłem jedną rzecz. Otóż wykresy od Heko mają odwrotnie wykresy niż u mnie i stąd te wątpliwości
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. U mnie Moc pokazuje górny wykres a moment dolny a u Heko górny to moment a dolny moc. Dlatego sugerowałem się cały czas tym, że krzywa "momentu" u Heko cały czas ładnie, powoli rośnie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W tabelce się zgadzało, na wykresie też a jeden mały szczegół namieszał
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.