View Single Post
Stary 20-11-2012, 22:16   #117
Joshpl
ford::beginner

Imię: Josh
Model: C-max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2004
Domyślnie Re: Odp: Super Soft do ELM327 dla naszych Fordów !

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dla potrzeb ELMconfiga nie kupuj BT w żadnym razie.
Dla potrzeb ELMconfiga każdy ELM327 MUSI być przerobiony aby współpracować z MS-CAN (pozwalał programować moduły umieszczone na tej szynie).
W innym wątku o ELM327 podałem link do aukcji z modułem "współpracującym z Ford". Wystarczy użyć szukajki...
Jutro kupuje tego kabelkowego od tego samego sprzedawcy co Ty Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Szukajki używałem, jakoś mi umknęło...

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Składam podziękowania w imieniu zainteresowanych kolegów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - postaram się wieczorem dojść do ładu jak to umieścić tutaj...
Jak ogarniesz temat, będe wdzięczny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Joshpl jest offline   Odpowiedź z Cytatem