Odp: Najlepsze i najgorsze serwisy Ford (ASO)opinie.
witam,ja zawsze jeździłem do wałbrzycha ale coś tam się dzieje. samochód teraz nie jest wydawany na czas nie ma możliwości dodzwonienia się to masakra jakaś. chyba brak osoby do odbierania tel.kiedyś też już tak było ale Pani Magda wróciła i odrazu poprawa z telefonami, i brak p. Magdy daje sie odczuć. P. Magda miła, sympatyczna zawsze starała się pomóc klientowi i rozwiązać problem. Szkoda że dali jej odejść. Może nie zawsze wiedziała co mam na myśli i co dolega mojemu focusowi ale zawsze szła o poradę do P. Dyrektora P. Adrian równierz chętny do pomocy i dba o klienta . P. Jacek Doradca to dzięki niemu zostałem u nich,, Zawsze pomocny i stara się dotrzymać słowa. drugi P. Michał cwaniaczek i udający że się zna nigdy nie oddzwania do mnie= tłumaczył się jednym urwanie głowy ma nie wiem po co ktoś taki, Korzystałem z lakierni i blacharni to polecam gościu zna się na rzeczy naprawdę polecam. Super i sprawnie załatwi wszystko sam.Znam serwis bo już kilka lat ta zaglądałem i było oki ale wszystko się zmienia
|