Cytat:
|
Można też dopisać, że nie działa z iPadem i ekspresem do kawy, tylko po co.
IMHO opis towaru powinien dotyczyć m.in. jego zastosowania, a nie informacji o tym, do czego dany przedmiot nie nadaje się.
Z tego co piszecie Panowie wynika, że taki opis był.
|
Ja nie mam pretensji do sprzedającego, że nie dał w aukcji info, że "do ELMConfig nie pasuje" (choć mógł dać, aby uniknąć problemów), a raczej o to, że po uzyskaniu informacji, że sprzedany przez niego ELM327 nie działa z programem ELMConfig - od razu nie napisał, że "nie działa i nie będzie działać", (napisał, że "wymaga przeróbki"). Wówczas ja bym go nie rozkręcał, tylko oddał natychmiast i sprawa by się zakończyła.
Bump:
Cytat:
|
Dobra to jeszcze powiedz jaką wersję masz napisaną na obudowie? 1,5? Pytam bo pewnie co innego na obudowie a inaczej się zgłasza.
Wiem z której hurtowni bierze KGmedia i mam do niej dostęp więc o ile mój nie będzie działał to może zrobię jakiś większy zakup nie tylko dla siebie z tym, że nie biorę już od nich towaru od jakiegoś czasu i moja cena w zakupie wygląda tak jak jego cena sprzedaży więc nie wiem czy ma to sens...
|
Na obudowie mojego egzemplarza też nie ma wersji i z tego co oglądałem aukcje - prawie wszystkie obudowy ELM327 dostępne na Allegro wyglądają identycznie. Jakiś opis wersji jest na płytce ale u mnie też nie było to "1.4b" tylko coś innego (nie chcę ściemniać co, bo nie pamiętam co, ale pamiętam, że w Hyperterminalu zgłaszał się jako 1.4b).
Bump:
Kupiłem przed chwilą na tej aukcji dla siebie. Mam nadzieję, że w ramach aukcji wszystkie egzemplarze są takie same i nie dostanę znów jakiegoś "wyjątkowego, niedziałającego".