Odp: Różnica w silnikach 2.0 EcoBoost 203KM i 240KM
Do S-Max LPG to może wtedy jak będzie miał 10-12 lat bo będzie już wtedy po niejednych przejściach a wartość jego będzie znikoma i nie będzie wtedy świętokractwem wycinanie podłogi lub wstawianie jakiś płyt OSB i można se wtedy jezdzić nawet po tanie paliwo do RUSKICH wtedy oszczędność będzie współmierna ....
Widzę że co niektórzy przedmówcy się tak rozsierdzili że mam teraz z ich powodu zapluty monitor laptopa .
Co do mojego wpisu to nie miałem w zamiarze nikogo urazić ,lub przekonywać o tym ile wyciągnie do setki BENZYNA lub LPG a ile DIESEL czy jaki ma moment obrotowy , lecz to że nakręciłem się za kierownicą przez kilka lat ciągnąc z zachodu załadowaną dwuosiową lawetę .
Stąd moje porównanie .... A jeśli nadal ktoś uważa że to bzdury niech sam sobie spróbuje takim zestawem u nas w kraju .......MIEDZIANA GÓRA ...nie mówiąc już o innych krajach gdzie naprawdę trzeba mieć dobrego diesla żeby nie przegrzać silnika i się nie rozkraczyć w połowie podjazdu bo wartość ładunku to nie przelewki .