View Single Post
Stary 25-11-2012, 22:14   #84
polw78
ford::beginner

Imię: Pawel
Model: Ford Smax
Silnik: 2,0 Tdi
Rocznik: 2013
Domyślnie Odp: Gdzie zamontować butlę na LPG ?

Cytat:
Napisał arton Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
polw78 moglbys wkleic nowe zdjecia z instalacji tzn jej zamontowania , usytuowania wlacznika gazu itp. Powiedz mi jeszcze jak z cenami podstawowych czesci eksploatacyjnych swiece kable filtry klocki tarcze itp
Czy w tym silniku nie jest hydrauliczna regulacja luzu zaworowego?
Fotek nowych nie mamGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wyłącznik zlokalizowany na schowku od okularów ( schowek po lewej stronie od kierownicy)
Swiece zastosowałem irydowe - po ok 40zł za sztukę, kabli na razie nie zmieniałem, klocki jak się pytałem razem z tarczami to jakieś 400zł za oś (ale to u brata w serwisieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał pit_kr
pozwolisz, że wykorzystam Twój pomysł?
po to temat zamieszczony - nie ja pierwszy go wymyśliłemGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
hydrauliczna regulacja - hmm chyba jestGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
polw78 jest offline   Odpowiedź z Cytatem