Cytat:
|
Chciałem zamontować kamerkę cofania ale nie wiem czy mam takie wejście w swoim NX-ie.
|
Nie da się (na oba pytania). Odpowiednie klucze (trzeba mieć 2 komplety czyli 4szt.) kosztują na allgero ok. 5zł za komplet...
Navi z wejściem i bez z przodu niczym się nie różnią. Zasada jest taka, że navi ma wejcie jeżeli była fabrycznie z kamerą cofania. Jeśli nie - to szansa wynosi 0,0001%.
Cytat:
Tiaa...ale tam jest napisane wyraźnie: "wymagana mapa minimum 2009..." a ja mam z 2007... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Przecież na tej mapie w ogóle nie da się jeździć po Polsce!
Tę navi to chyba w dużym pokoju w etażerce powinieneś sobie zainstalować aby zdobiła dom!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kup sobie porządną mapę (minimum WE+Turkey 2010) - na ebayu albo allegro spokojnie można znależć poniżej 200zł i zrób upgrade.
Dopiero wtedy z tego urządzenia (poza wyglądem, który raduje Twoje oko...) będzie jeszcze jakiś pożytek...