Temat: [Focus 2004-2008] Czy ktoś domontowywał TEMPOMAT?
View Single Post
Stary 29-11-2012, 23:59   #143
Teisejas
ford::advanced

Model: Focus Mk3 Turnier
Silnik: 1.6 TDCi 115KM
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Czy ktoś domontowywał TEMPOMAT?

Tempomat mam i jaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Nico odmiennie niż u innych kolegów, "domontowanie" tempomatu w mojej foczce sprowadziło się do wymiany kierownicy i aktywowaniu funkcji "cruise control configuration" ELMcofigiem w GEM i HEC- widocznie Ford zrobił mi prezent i ustawił aktywną funkcję tempomatu w PCM Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (względnie grzebał tam poprzedni właściciel...). Tak czy inaczej, miło się zaskoczyłem podczas jazdy próbnej, bo w sumie chciałem tylko sprawdzić czy przyciski działają i ich naciśnięcie zostanie potwierdzone jakimś dźwiękiem. Żadnego brzęczka nie było ale samochód zaczął utrzymywać prędkość Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Teisejas ; 15-01-2013 o 20:58 Powód: Tempomat został aktywowany- pytanie do wepo nieaktualne
Teisejas jest offline   Odpowiedź z Cytatem