Temat: [Focus 2004-2008] Czy ktoś domontowywał TEMPOMAT?
View Single Post
Stary 30-11-2012, 13:30   #144
tedi_k
FCP member

Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
Domyślnie Odp: Czy ktoś domontowywał TEMPOMAT?

Cytat:
Napisał Teisejas Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W zasadzie się już pogodziłem, że tempomatu miał nie będę, a tu nagle taka historia ...i nadzieja wróciła Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Parę razy już pisałem, że GEMy przedliftowe i poliftowe są praktycznie zamienne. Jedynym problemem jest za krótka wiązka dachowa kończąca się na złaczu C98 (czarne kwadratowe po lewej stronie dużego zielonego). Wiązkę tą jest łatwo przedłużyć, bo ma mało przewodów. Jak ja przedłużymy, to możemy sobie założyć dowolny GEM poliftowy (wszystkie mają tempomat) i cieszyć się ewentualnymi dodatkowymi opcjami na dokładania różności (alarmu, keyfree czy czego tam...). Przy takiej decyzji warto kupić poliftowy GEM wersji -Jx - ma wszystko. GEMy poliftow -Fx są prawie równie dobre, choć mogą nie mieć keyfree (ale zakładanie tego to praktycznie rozebranie wnętrza samochodu, więc małe prawdopodobieństo, że się przyda).

Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 30-11-2012 o 13:33
tedi_k jest offline   Odpowiedź z Cytatem