Cytat:
ASO ... Wikar Nowy Sącz
Szybka operacja i bezproblemowa obsługa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
No to Kolego muszę powiedzieć że w okolicy Katowic (AutoBoss, Multexim, CityCar, Szumilas) goście nie mają zielonego pojęcia jak/gdzie/czym i dlaczego zrobić update convers-a+
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Uśmiałem się dzwoniąc bo niektórzy "doradcy serwisowi" nawet pytali mnie czy posiadam czujnik temperatury silnika - oczywiście po kilku zdaniach i tłumaczeniu
że takowy jest tylko trzeba wykonać 85 operacji w conversie aby do niego się dostać, że miło by było aby wskazania tego czujnika były "na wierzchu" tym bardziej że powierzchnia Conversa+ jest ogromna
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kolejny raz rozwala mnie serwis autoryzowany, który nawet za przeproszeniem nie potrafi poczytać dokumentacji technicznej forda
pzdr
tomek