Odp: Przerywanie silnika, bledy
bledy sa ciagle takie same, jak na poaczatku watku, wymieniony czujnik (ten ze zdjecia), chyba na poczatku tematu zle opisalem bledy gdyz nie jechalem autem, wiec, na zimno odpala ale trwa to okolo 5 sekund zanim zapali (zaskakuje troszke nierowno), po odpaleniu obroty rosna do 1200, po czym niby sie stabilizuja, lecz po chwili zaczyna sie falowanie, 900-1200, a czasem nawet do 2000 podbije, jak sie chwilke nagrzeje - po okolo 3-5 minutach obroty spadaja na 800 i lecz czesto ponizej i auto gasnie, odlaic je mozna ale trzeba gazem trzymac na wyzszych obrotach bo gasnie. Jutro mam zamiar dostac sie do tego czujnika na kole masowym (tylko chcialbym zeby mnie ktos upewnil z ktorej strony mam tam sie dobrac, od strony skrzyni (lewa strona auta) czy z drugiej?, a moze lepiej dac sobie spokoj i rozebrac przepustnice i zobaczyc jak wyglada w srodku?, dodam ze auto ma jeszcze blad poduszki powietrznej?!! i blad wlacznika swiatel stopu,mimo ze stop dziala (swiatla). Generalnie auto jest kolegi, kupil juz nowe a to zeskladowal u mnie i prosil mnie zebym mu to ogarnal
|