View Single Post
Stary 02-12-2012, 21:04   #14
yaro666
ford::advanced

Imię: J
Model: KA
Silnik: 1.3i 60KM
Rocznik: 1998
Domyślnie Odp: Mechanizm szyb z ręcznego na elektryczny

Cytat:
Napisał rysiek26 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
czyli co pociągnąc oddzielnie z jakiegos miejsca plus i mninus i tyle powinno działac wtedy ?? bo na przełacznik to juz pojdzie jak doprowadze do kostki zasilanie bo to jest oryginał z innej kaczki na fotkach przedstawiam skład mojego zestawu te okablowanie to chyba wiązka cała drzwi w tym elektryka szyb na jednej fotce opisałem wszystko mozecie teraz na podstawie tej foty z opisem napisac do czego podciagnac zasilanie zeby to miało rece i nogi jest tez foto kabelków przy przełaczniku opiszecie do ktorego co wielka prosba dzieki z góry

Bump: opisy sa ponumerowane jak bedziecie odpowiadac to piszcie do ktorego opisu odp
masz tam kostkę 6 prawdopodobnie do sterowania zamkiem, 1 kostka z głośników, przełącznik i silniczek. wszystko jest oryginalne, tylko przełóż, ze schematu weź na jakich pinach jest zasilanie silniczka szyby i podepnij do złącza przy zawiasach drzwi. Poza tym kostki nie będą pasować w inne miejsca.

Ja zawsze biorę z okolic radia, bo tam jest dużo miejsca i wygodnie się pracuje. + po zapłonie masz z kostki świateł awaryjnych, masa będzie przy zawiasie drzwi i koniec roboty.

gorzej będzie z zamontowaniem tego, to jest na nitach.
yaro666 jest offline   Odpowiedź z Cytatem