View Single Post
Stary 03-12-2012, 18:23   #16
krycha007
ford::average

Imię: Krystyn
Model: smax
Silnik: 2,0L, 163km chip
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Co wybrać 2,0L z websato czy 2,2L bez webasto

Dzięki wszystkim za uwagi - zdecydowałem się na 2,0L. Kiedyś aukcja była tu:
http://allegro.pl/idealny-ford-s-max...730512681.html
Oczywiście miałem kumpla z serwisu forda sprawdził go dokładnie, był po stłuczce, robiona stłuczka była w fordzie według forda usługa lakiernicza jedynie wpisana, czujnik lakieru podobno potwierdził, silnik suchy, wspomaganie działa dobrze.
Gość miał na wszystko faktury itd... z Forda oczywiście, dał mi komplet kół zima,lato na alufelgach, ubezpieczenie do sierpnia 2013r. klocki i tarcze wymieniane 2 miesiące temu, webasto fajna sprawa, 2 kluczyki, komplet papierów.
Słychać zaworek od turbiny po zgaszeniu auta tak pyka przez 5sek. podobno 400zł wymiana, czujniki parkowania chyba nie działają, albo mi się tak wydaje - nie mogę tego obczaić jeszcze, włączam wsteczny od razu pojawia się sygnał ciągły, cofam nic nie pika, jak blisko trzeba być przeszkody żeby coś się działo z sygnałem????
Reszta oki chyba - jedzie się super, na trasie przy prędkości 120km/h pokazuje 7,5L spalanie, wydaje mi się dużo, ale trochę się bawiłem biegami i w Katowicach w korku trochę stałem, także ciężko wyczuć, zobaczymy jak teraz będzie.
krycha007 jest offline   Odpowiedź z Cytatem