Temat: [Mondeo 2000-2007] Jakie wycieraczki?
View Single Post
Stary 04-12-2012, 10:43   #34
ethernal
ford::professional

Imię: Hans Joerg von Wafell
Model: Mondeo Mk4
Silnik: 2.5t
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Jakie wycieraczki?

Cytat:
Napisał FrogsterPL Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Również pozwolę sobie odkopać temat.

Ktoś może coś doradzić? Alca? Motgum? Wytrzymać jeszcze na dość zużytych, źle zamontowanych fordowskich chociaż ze 2 miesiące? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Piotrze, mogę Tobie śmiało doradzić tradycyjne (najzwyklejsze) MOTGUM (czyli nie płaskie) które obecnie od paru miesięcy użytkuję. Nie mam problemów z wycieraniem szyby czy to przy mżawce czy przy ulewie, nie ważne z jaką prędkością czy 40km/h czy 140km/h dają radę i są ciche. Wcześniej przez 2 lata miałem MOTGUM ale płaskie i był czasami (50/50%) problem z tym, że tak jak pisałeś, po stronie kierowcy zostawała smuga wody, co mnie drażniło trochę. Podobno winna była zużyta już sprężyna w ramieniu wycieraczki, ale nie zmieniłem tego tylko wycieraczki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.