Hehe Syberia nie Syberia ale póki co działa dobrze
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Szczerze też nie kumam tego związku. To może być jeden z problemów, natomiast wiem, że to całe przeprogramowanie coś dało.
Ad. Aerostar: jak prześledzisz moje poprzednie posty to zauważysz, że od długiego czasu zmagałem się właśnie ze słabnącym i buczącym silnikiem. Może nie tyle nie dało się przekroczyć pewnego pułapu obrotów co trwało to bardzo bardzo długo. Samochód zachowywał się jakby odjęło mu z 70 KM i ewidentnie buczał. Ponowne uruchomienie samochodu resetowało ten efekt.
Jak już mówię związku przyczynowo-skutkowego też nie rozumiem. Tyle mi powiedział Pan w serwisie i podobno przeprogramował jakiś komputer sterujący tymi urządzeniami. Wiem natomiast, że nie był to komputer sterujący silnikiem, gdyż był wcześniej przeprogramowywany i dało to tyle co nic.
Klimatyzację mam manualną, co tym bardziej mnie ciekawi skąd ten pomiar
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No nic mówię tyle co wiem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pozdrawiam