View Single Post
Stary 08-12-2012, 13:04   #57
dikileiden
ford::professional

Model: Transit Courier
Silnik: 1.5TDCi 90KM
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: co to jest -dodatkowa nagrzewnica i jak to działa ?

Bump:
Cytat:
Napisał anwod Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Z tego co pisal do mnie ford polska to jak masz webasto to nie masz ptc. Webasto automatycznie dogrzewa Ci silnik i nawet o tym nie wiesz - oczywiscie jak masz zaznaczona ta kratke. Moze byc tylko jeden rodzaj nagrzewnicy - tak napisał .

No tak tylko ja w convers + mogę zaznaczyć - odznaczyć webasto lub grzejnik dodatkowy, a nie tak jak to ci ''ford napisał'' mogę mieć tylko webasto.

Tak że czekam aż mi to ktoś wyjaśni łopatologicznie na podstawie wrzuconych zdjęć (wyżej) dlaczego mogę włączyć lub wyłączyć grzejnik dodatkowy - nagrzewnica, skoro tedi_k napisał że nagrzewnica włącza się automatycznie .

Bo to że mogę włączyć i wyłączyć webasto to normalne , bo jest ono programowalne.

Coś mi się wydaje że kręcimy się w kółko , bo każdy dopisuje to co myśli , a tu trzeba kogoś kto się naprawdę zna na tych urządzeniach i konfiguracji ich w naszych autach . Bo nie dojdziemy do niczego.

Chyba muszę się wybrać do ASO żeby mi to wyjaśnili jakiego rodzaju ustrojstwa zamontowane są w moim aucie.

Ostatnio edytowane przez dikileiden ; 08-12-2012 o 13:11
dikileiden jest offline   Odpowiedź z Cytatem