Witam wszystkich, za namową kolegi -maniaka auta Ford Sierra zdecydowałem się na zakup Forda, więc dołączyłem do zacnego jak widzę grona
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Poszukuję Focusa w wersji hatchback z silnikiem 1.8 TDDi lub 1.6, 1.8 z instalacją gazową . Tak naprawdę nie mam szczególnych wymagań co do koloru czy wyposażenia ani nawet przebiegu bo wiadomo jak z nim jest
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Auto samo się obroni albo nie, najważniejsze aby właściciel dbał o autko na bieżąco (tutaj chyba wszyscy dbają
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i było w miarę ekonomiczne tak by spalało 10 litrów gazu/100km lub 6-max 7 litrów ropy/100km ponieważ robię około 90 km dziennie. Budżet to max 10.000 zł. Rocznik myślę że realny to 2001-2002 ale wiadomo że najlepiej jak najmłodszy. Wymagania realne ? Może ktoś z forumowiczów zaobserwował coś ciekawego lub musi sprzedać swojego Focusa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Za wszelką pomoc serdecznie dziękuje.