Cytat:
|
Dziki za rady chyba bede musiał poswiecic na to chole.... troche wiecej czasu strasznie to upierdliwe, bo muszk korzystac z uprzejmości sąsiada bo mój garaż jast nie ogrzewany. A co do wymiany brat w golfie wymienił ją w 3 godz. koszt nowej w sklepie to ok 80 zł. I teraz grzeje aż miło.
|
HOHOHO! Jak ja bym chciał mnieć jakikolwiek garaż. Albo chociaż wiatę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja musze korzystać z uprzejmości wuja co ma garaż (nieogrzewany) z dużą ilością narzedzi i kanałem, ale mieszka 30km ode mnie, albo bawić się na podjeździe jak jestem w domu u rodziców (100km). Mieszkam w bloku i wszystko co się da robię na parkingu, a jak się nie da to korzystam z dwóch powyższych opcji.
A jak chodzi o wymiane nagrzewnicy w Golfie w 3 godziny... No cóż. Właśnie za to mechanicy tak lubią starsze Golfy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
PS. Wydmuchaj z nagrzewnicy płyn (płucami) i podłóż coś z drugiej strony (0,5l butelka plastikowa z ucieta szyjką wystarczy), aby zobaczyć co w nagrzewnicy siedzi.
Ja puki tak nie zrobiłem myślałem, że nic z niej poza płynem/wodą nie wylatuje (bo wszystko leciało w piach).