Dobra, z samego rana po przespanej nocy wstalem z nowymi konkluzjami.
Albo mam problem zwiazany z kobitka w serwisie, ktora mogla mi zle podac moduły do drzwi. Powiedziala mi, ze do modułu komfortu z keyless entry numer: 7S7T-19G481-CA (taki jaki ja mam teraz w bagazniku) pasują moduły w drzwi numer: 7G9T-14B533-EF,7G9T-14B533-KF(przednie) i 7G9T-14B534-BF(tylne drzwi). Może cos zle spojrzala i one jednak nie obsluguja tego modułu... najlepiej jak by ktos z keyless entry podal numery czesci jakie ma zamontowane moduł w bagażniku + 4xmoduł w drzwiach...oczywiscie jest z tym troszke zachodu, bo musialby odkrecic boczki drzwi...ale bylo by milo jak by sie komus chcialo...a widzialem forumowiczow z keyless entry
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
albo jest jeszcze inna opcja... moze byc tak, ze w komputerze, gemie czy moze jeszcze gdzies indziej softwareowo trzeba cos zienic ale ja nie wiem co.
Najlepiej wyeliminowac problem czesci...czyli jak by ktos byl tak mily i sprawdzil numery modułów i podal na forum...idealnie jak by ten w bagazniku mial numer: 7S7T-19G481-CA.
Pozdrawiam, jak cos sie dowiem dam znac.