View Single Post
Stary 11-12-2012, 09:51   #5
Delwazon
ford::beginner

Imię: Michał
Model: Mondeo Mk III
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: Peying PY-9902 podejście drugie plus kilka przeróbek.

Witam! Ja już teraz zmieniam radio na Peiyinga PY 9907 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kilka problemów na które napotkałem:
* Sterowanie z kierownicy, niby ten peiying ma wolne kilka kabli na sterowanie z kierownicy, lecz ja ogólnie marnie to widzę... Na razie zakupiłem na Allegro przejściówkę i czekam na przesyłkę.
* Puszczenie wszystkich kabli. To istna masakra jest! Ja puszczałem od razu wszystkie w profilach nawet do opcji które mam dopiero w planach (kamera cofania). Po dwóch dniach skapitulowałem i zleciłem usługę firmie z Wrocławia (250zł i jeden dzień roboty) Zastanawiam się jeszcze nad wymianą okablowania do głośników gdyż te też w najbliższym czasie będą zastępowane jakimiś Hertzami. O dziwo najmniej roboty było z podprowadzeniem kabli pod siedzenia do dwóch "mega wypaśnych" subwooferów oczywiście też z Peiyinga Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
* Umieszczenie anteny do DVB-T... Ja kupiłem przyklejaną do szyby bo fabryczna była dość słaba a ta nowa nie przeszkadza mi aż tak bardzo na górze tylnej szyby i jest łatwa do usunięcia jakby coś Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Na chwilę obecną to chyba wszystko... Teraz biorę się za tarcze indiglo i wyświetlacze LCD, ale to już pisanie na całkiem inny temat Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdrawiam
Delwazon jest offline   Odpowiedź z Cytatem