Cytat:
Pytanko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
- w komorze silnika brak f5 80 a i brak kabelka
- pod pasazerem jest f100/10a
- za radiem nie widzę, żadnej kostki wolnej /wszystko wpięte, nic nie zalepione taśmą/
w skrócie - cała instalka do poprowadzenia? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Taka sama sytuacja jak u mnie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Od F5 w komorze silnika poprowadź zasilanie (gruby czerwony przewód) przez gródź znajdującą sie za schowkiem pasażera(najlepiej go wyciągnąć) , czarny gruby przewód do dobrej masy( ja podłączyłem do miejsca znajdującego się za grodzią w komorze silnika była tam jedna śruba i do niej spasowałem nakrętkę) . Wtedy pozostaje włożyć bezpiecznik F5 80A .Po tych zabiegach zasilanie masz już gotowe. Następnie podłączasz sterowanie do C102 i C103 i to wszystko. Odpalasz nagrzewnicę w GEM i cieszysz się ciepłym powietrzem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.