http://otomoto.pl/ford-mondeo-2-0-td...C27155763.html
Zamieściłem to też na strefie małopolskiej, ale myślę, że tu więcej osób to przeczyta.
Tak się składa, że znam ten samochód. Mogę napisać, że ten sprzedawca jest bardzo nieuczciwy. Powiem dlaczego:
-samochód nie jest przywieziony z Niemiec tylko z Włoch
- sprzedawca nie jest jest pierwszym właścicielem, jest już 3 w Polsceto auto miało już dwóch właścicieli
- samochód był zarejestrowany na firmę
- przebieg już dawno przekroczył 200 000 km, w tym momencie auto ma przejechane 325 000 km
- samochód był wypadkowy
- zestaw sprzęgła nie był wymieniany dwumasa lekko się już tłuczę
- prawdą jest tylko że układ wtryskowy był regenerowany, należy domagać się gwarancji, która obowiązuje do 27 kwietnia 2013 roku
- prawdą też jest, że samochód ma prawie nowe opony goodyear, ale za opony letnie nie próbujcie dopłacać powinny być w cenie samochodu, po za tym alufelgi są krzywe
- są wycieki oleju tylko trzeba zdjąć osłony plastikowe, żeby je zobaczyć
- auto miało malowany tylny lewy błotnik i drzwi pod pewnymi kątami widać to bardzo dobrze,
- w silnik pracuje dość głośno, to nie jest dwumasa coś hałasuje w motorze może to od tego, że był przestawiony rozrząd.
i jeszcze powinna być do tego auta książka serwisowa prowadzona do 230 000 km.
- zajrzyjcie pod podwozie to zobaczycie całe mnóstwo korozji
- prawy tylny zacisk jest do regeneracji nie odbija jest założona mocna sprężyna, żeby nie trzymało, ale jak się wjedzie na stacje diagnostyczna to pokazuje, że to koło jest trzymane lekko przez hamulce na poziomie 0,1-0,2.
- są stuki w tylnym zawieszeniu
- przedni zderzak, aby nie odstawał jest przymocowany na zielonym pasku samozaciskowym.
Napisałem to ponieważ byłem właścicielem tego samochodu, sprzedałem go około dwa miesiące temu. Jeśli ktoś chciałby wiedzieć więcej to odpowiem na pytania na pw.
i jeszcze zapomniałem, że klimatyzacja nie działa tak jak należy
Nie polecam tego samochodu.