View Single Post
Stary 12-12-2012, 17:41   #71
Palek_PL
ford::advanced

Model: Smax
Silnik: 2.0 ecoboost
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Oprogramowanie do Convers+

Cytat:
Napisał Piotr44 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Właśnie odebrałem samochód po przeglądzie, w ramach którego opłaciłem aktualizację WDS ale niestety na wyświetlaczu nie ma żadnych zmian. Tymczasem kolega duders, w samochodzie z tym samym typem napędu, ma już te zmiany od tygodnia. Podpowiedzcie jak rozmawiać z ASO. Mają nieaktualny program w komputerze serwisowym? Ale aktualizacje są chyba sprawdzane centralnie na serwerze fabryki. A może po prostu nic nie zrobili. Czy można fakt aktualizacji jakoś rozpoznać - np. aktualizacja kasuje licznik przebiegu dziennego czy coś w tym stylu? W każdym razie zapłaciłem, mam fakturę więc muszę teraz walczyć o swoje.
Wydaje mi się , że kazde ASO forda ma dostep do tych samych aktualizacji w ramach dzialania 'sieciowego'. Po aktualizacji C+ musisz miec nowe funkcje na wyswietlaczu. Skoro ich nie ma - to znaczy ze nie zrobili. W rozmowach naciskaj na aktualizacje C+ i wytlumacz łopatologicznie 'o co komon'. pzdr!
PS. co to jest WDS?moze aktualizacja C+ a wds to dwie odrebne czynności...
Palek_PL jest offline   Odpowiedź z Cytatem