Co do stycznia to mysle ze taki sam dobry jak i grudzien ;-) Tym bardziej ze chwilowo troszke sniegu jest. Dzien duzo dluzszy nie jest. O 15:30 to jest szarowka. Co do terminu. Nie licz na to ze jak w tygodniu zacznie padac snieg do damy rade sie zgrac wieksza grupa w godzine czy dwie. Niektorzy napewno moga wstac i jechac bez niczego ale pamietaj tez o tych ktorzy w tygodniu maja troche zajec
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie wiem jak stan kaloryfera. Ale raczej nie przewidzisz czy w danym miejscu ktos bedzie. Dzis nie ma a jutro moze sie odbyc w tym miejscu zlot. Totolotek. Bardziej mi chodzilo tutaj o kwestie fotograficzne. Jak to ujales robimy co sie da, czyli o ala spacerku myslalem po lagiewnikach z godzinke. Do tego sesje autkowe. A jak sie uda ze bedziemy sami to i "pokrecic" sie bedzie mozna
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kaloryfer jest jeszcze o tyle dobry ze pare metrow stamtad jest knajpa gdzie mozna kawki sie napic spokojnie. Zawsze da sie do MC`a wrocic.
Wysłane z mojego GT-I9001