View Single Post
Stary 12-12-2012, 22:54   #17
toomekk6
ford::advanced

Imię: Tomek
Model: Mk4 FL PowerShift
Silnik: 2.0 TDCi 163(138)/192 PS & 344/408 Nm by TuneFORCE ;)
Rocznik: 11.2011 prawie 2012 :P
Domyślnie Odp: Mondeo mk3 tddi 115 KM rano ciężko zapala i czuć niespaloną ropą.

Moderatorzy to mnie chyba zabiją ze te trzy posty napisane post po poście Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale za to w dużym odstępie czasu i z myślą o innych użytkownikach obserwujących ten temat, ażeby widzieli, że coś się dziejeGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

A więc:
Byłem dziś na komputerze, oczywiście jak to moje Mondeo, żadnych błędów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Kolejny mechanik powiedział, że te objawy przy rozruchu po nocy to padająca pompa. Pomijam fakt, że mam tak od momentu zakupu (czyli 27 miesięcy=ok 40 tys. km.). Pogodziłem się z tym juz chyba Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dziś trzecia próba odnośnie spalania.
1. 9.8-10l
2. 9.3l
3. 7.5l
Gdzie w tej trzeciej próbie jeżdzone było większość po mieście... 1/3 trasa, 2/3 miasto, tak na oko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pierwsza próba była robiona na paliwie A, zjeździłem te paliwo do rezerwy i dolałem paliwo B wyliczyłem spalanie, kolejne próby robione na paliwie B. Styl jazdy pozostaje ten sam. Więc nie wiem czy w moim wypadku to paliwo takie trefne było... Pojeżdżę trochę i znów sprawdzęGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Pozdrawiam, TomekGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.