Moderatorzy to mnie chyba zabiją ze te trzy posty napisane post po poście
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale za to w dużym odstępie czasu i z myślą o innych użytkownikach obserwujących ten temat, ażeby widzieli, że coś się dzieje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A więc:
Byłem dziś na komputerze, oczywiście jak to moje Mondeo, żadnych błędów
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Kolejny mechanik powiedział, że te objawy przy rozruchu po nocy to padająca pompa. Pomijam fakt, że mam tak od momentu zakupu (czyli 27 miesięcy=ok 40 tys. km.). Pogodziłem się z tym juz chyba
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dziś trzecia próba odnośnie spalania.
1. 9.8-10l
2. 9.3l
3. 7.5l
Gdzie w tej trzeciej próbie jeżdzone było większość po mieście... 1/3 trasa, 2/3 miasto, tak na oko
Pierwsza próba była robiona na paliwie A, zjeździłem te paliwo do rezerwy i dolałem paliwo B wyliczyłem spalanie, kolejne próby robione na paliwie B. Styl jazdy pozostaje ten sam. Więc nie wiem czy w moim wypadku to paliwo takie trefne było... Pojeżdżę trochę i znów sprawdzę
Pozdrawiam, Tomek