Cytat:
|
Hm.. nie wiem jakiej postury jesteś, ale... Galaxy i duży kufer, łopata w bagażniku... uuu... ciężko w tym Lubinie
|
Hehe, ciemne szyby, duży kufer, duże worki na śmieci, łopata, prawie łysa fryzura i dużo lasów w okolicy... to chyba grzybiarzem jestem co
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A resztę dupereli: skrobaczki, szczotkę, płyn do spryskiwaczy, ręczniki papierowe, gumowe dywaniki, nóż do pasów zintegrowany z młoteczkiem do wybijania szyb i parę innych to wożę na co dzień więc ich nie wymieniłem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Aha dodam, że w zeszłym roku zakupiłem tester płynu chłodniczego i okresowo sprawdzam jak tam płyn się miewa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdrawiam.