View Single Post
Stary 13-12-2012, 21:35   #21
M.A.G.
FCP member

Imię: Marek
Model: S-Max / Octavia / Journey
Silnik: 2.0EB PS / 1.5TSI DSG / 3.6V6
Rocznik: 2010 / 2021 / 2015
Domyślnie Odp: Jak przygotowujecie swoje autko na siarczystą zimę ? :)

Cytat:
Hm.. nie wiem jakiej postury jesteś, ale... Galaxy i duży kufer, łopata w bagażniku... uuu... ciężko w tym Lubinie
Hehe, ciemne szyby, duży kufer, duże worki na śmieci, łopata, prawie łysa fryzura i dużo lasów w okolicy... to chyba grzybiarzem jestem co Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

A resztę dupereli: skrobaczki, szczotkę, płyn do spryskiwaczy, ręczniki papierowe, gumowe dywaniki, nóż do pasów zintegrowany z młoteczkiem do wybijania szyb i parę innych to wożę na co dzień więc ich nie wymieniłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Aha dodam, że w zeszłym roku zakupiłem tester płynu chłodniczego i okresowo sprawdzam jak tam płyn się miewa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Pozdrawiam.
M.A.G. jest offline   Odpowiedź z Cytatem