Cytat:
|
a jest do czego spawać? jak jest to kazdy warsztat / tłumikarz
|
Pytanie do Rafal A.(antek) , chcialem Ci wyslac wiaodmosc ale masz sporo prywatnych i nie da sie wyslac a wiec pisze tutaj:
Witam, pisze z takim pytankiem, mam upalona wtyczke rezystora klimatyzacji, udalo mi sie ja wyciagnac i sprawdzic ze jest spalona, u chlopakow na Batorego zakupilem juz nowa...chcialbym ja wymienic...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. czy daloby rade u Ciebie? Niestety chcialem spytac czy da rade "od reki"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ? bo niestety potrzebuje auta do ciaglej eksploatacji i dlatego to pytanie..czy moglibysmy sie jakos umowic np na jutro?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a przy okazji chcialem podciagnac troszke reczny
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. czekam na odpowiedz
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.