u mnie po 25 k km progi były już wytarte do gołej blachy przy drzwiach kierowcy i pasażera ... w serwisie na przeglądzie pomalowali w gratisie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. , ale po kolejnych kilku miesiącach znowu wytarte , wszystko zależy d sposobu wsiadania i wysiadania ... co do sprawdzania przebiegu to zapomnij
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. chciałem krajówkę sprawdzić w serwisie to zapytano mnie o numer rejestracyjny
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. oczywiście musisz dodzwonić się do serwisu w którym auto bywało
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tak mi powiedziano w jakimś Warszawskim ASO , może w innych jest inaczej albo nie chcieli powiedzieć
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. oczywiście historii w żadnym wypadku nie chcą podawać , bo wg nich są to dane objętę ochroną danych osobowych
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. złodzieje i kombinatorzy mają dobrze u Nas ... każdy im ułatwia
EDIT , w Białymstoku są dwie firmy co sprzedają dostawczaki , nazw niestety nie pamiętam