View Single Post
Stary 15-12-2012, 19:22   #9
globens
ford::beginner

Imię: Wojtek
Model: md mk III 2.0 TDCI
Silnik: SPALINOWY ;)
Rocznik: 2003
Domyślnie Odp: Drabczyk Bosch Service Tomice. Ktoś zna?

Moze ja cos pomoge, połtora roku temu tez mialem slynna spreżynke podjechalem do mechesa , i po diagnozie powiedzial ze uszkodzone dwa wtryski i ze naprawa okolo 5 tys kompletu, albo powiedzial zebym szukal uzywki pompy i wtrysków i tak tez na moje nieszczescie zrobilem ,ta przyjemnosc kosztowala mnie 2 tys zlotych tylko ze przejezdzilem 2 miesiące i znów sprezynka, wiec poszukalem na forum warsztatu i udalem sie do Fortaxa, diagnoza wtryski uszkodzone prawdopodobnie przez pompe, pompa na stół i oczywiscie siała opiłkami, po długiej rozmowie powiedzieli ze jezeli maja zrobic to dobrze to regeneracja wtrysków 4 sztuki ,regeneracja pompy, czyszczenie całego układu paliwowego oczywiscie bak wszystkie przewody itp nowy filtr paliwa i oczywiscie swierze paliwo prosto ze stacji- cena 4 tys złotych , po zastanowieniu zgodzilem sie ,niby co innego mialem zrobic,

gwarancja na 12 miesiecy bez limitu kilometrów, mineło ponad rok zrobilem okolo 20 tys km i auto (odpukac) równo pracuje pięknie jeżdzi i nie mam problemu z dymieniem lub mocą, ja osobiście polecam

zadzwoń do nich 510-857-850 i zapytaj moze przez rok cos potaniało lub podrożało tak czy siek daj znac bo w rodzinie jest jeszcze fokus tdci i chyba go to czeka jak go nikt wczesniej nie kupi;p Pozdrawiam
globens jest offline   Odpowiedź z Cytatem