View Single Post
Stary 17-12-2012, 15:17   #3
Łapamk3
ford::amateur

Model: Mondeo
Silnik: Diesel
Rocznik: 2002
Domyślnie Odp: Podwójne ryglowanie drzwi - dziwne zachowanie

Cytat:
Napisał puniu01 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam, jezeli chodzi o otwieranie to temat opisany jest na forum. Masz tak zaprogramowane ze gdy sie raz nacisnie pilot to otwieraja Ci sie tylko dzwi kierowcy, ponowne nacisniecie otwiera sie reszta
Tak, wiem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jeden tryb otwiera tylko drzwi kierowcy, drugi otwiera wszystkie. Problem jest tylko z zamykaniem, bo w obu trybach, jeśli otworzę tylne drzwi, to mogę je zamknąć tylko podwójnym ryglowaniem.

Cytat:
Napisał puniu01 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump: Jezeli chodzi o reszte to wskazuje na wine zamka kierowcy. Tak jak napisales, niska temp, wilgoc moze byc przyczyna takiego zachowania. Sprobuj prysnac do zakma wd40 powinno pomoc ale na ktorki okres
Dziękuję, a czy możesz mi powiedzieć, czy nie uszkodzi to zamka? Z takim problemem można w sumie żyć, ale jeśli padnie zamek, to trochę lipa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Druga sprawa, jeśli zdecydowałbym się psikać, muszę to zrobić tam, gdzie wkładam klucz, czy niżej, przy ryglach?
Łapamk3 jest offline   Odpowiedź z Cytatem