Cytat:
|
Witam, jezeli chodzi o otwieranie to temat opisany jest na forum. Masz tak zaprogramowane ze gdy sie raz nacisnie pilot to otwieraja Ci sie tylko dzwi kierowcy, ponowne nacisniecie otwiera sie reszta
|
Tak, wiem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jeden tryb otwiera tylko drzwi kierowcy, drugi otwiera wszystkie. Problem jest tylko z zamykaniem, bo w obu trybach, jeśli otworzę tylne drzwi, to mogę je zamknąć tylko podwójnym ryglowaniem.
Cytat:
|
Bump: Jezeli chodzi o reszte to wskazuje na wine zamka kierowcy. Tak jak napisales, niska temp, wilgoc moze byc przyczyna takiego zachowania. Sprobuj prysnac do zakma wd40 powinno pomoc ale na ktorki okres
|
Dziękuję, a czy możesz mi powiedzieć, czy nie uszkodzi to zamka? Z takim problemem można w sumie żyć, ale jeśli padnie zamek, to trochę lipa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Druga sprawa, jeśli zdecydowałbym się psikać, muszę to zrobić tam, gdzie wkładam klucz, czy niżej, przy ryglach?