Cytat:
E tam trochę przesadziłeś, w 5 minut przy -15 stopniach to żaden samochód się nie zagrzeje, nawet clio mojej żony ,które ma kubaturę połowę z tego co mondek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
... bym się spierał ... mondeło to sprytne autko
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ... normalnie aż sprawdzę i film nakręcę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jadę do pracy ok 5 minut ... i na 100% jestem pewien że w połowie trazy mam już ciepełko w autku jak wystartuję z zimnym silnikiem.
Co prawda mam u siebie dodatkową nagrzewnicę i webasto którego używam codziennie 15 minut przed wyjazdem do pracy od czasu jak temperatura spadła < 0°C
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale mogę to sprawdzić bez webasto.
Webasto ma też wadę ... średnie spalanie wzrosło mi do 22L/100km ale co tam ważne że ciepełko jest
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.