View Single Post
Stary 22-12-2012, 20:18   #31
jaculek63
ford::advanced

Imię: Jacek
Model: mondeo mk3/mk4 Titanium S(było)
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2004/2009
Domyślnie Odp: dwa błędy P02E1 i C3268 i objawy slizgającego sprzęgła

Cytat:
Napisał darmodziej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Żadna różnica, nie są związane z obrotami kół przełożeniem w skrzyni biegów i przekładni głównej. Powiedz mi, gdzie występuje poślizg, jeżeli nie na sprzęgle.
Jak dla ciebie żadna to trudno ,wytłumacz zatem jak zachowa sie auto z delikatnie ślizgającym sie sprzęgłem jeśli zaczniesz hamować silnikiem,ano zapewne według twojej teorii auto nie zachamuje silnikiem i po puszczeniu gazu prędkość sie nie zmieniGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

przeczytaj od początku post nr1 najlepiej kilka razy

pisałem juz wcześniej mam podobny objaw oczywiście nie na mieście ale np przyspieszam na 2 tak od ok.2tys i auto robi taki myk żę szarpnie ze 2 razy tak jakbys ruszał z trójki przód tył i potem łycha.Po takim numerze(ostatnio z miesiąc temu do dziś spokój)normalnie przyspiesza aż wciska w fotel,jest dynamiczne na kazdym biegu do bólu z benzynami ścigać sie można.Reasumując stawiam na zawór a co jest naprawde czas pokaże.

Ostatnio edytowane przez jaculek63 ; 22-12-2012 o 20:28
jaculek63 jest offline   Odpowiedź z Cytatem