Witajcie, miałem wczoraj kolizję (na szczęście nie z mojej winy), gościu wycofywał i widocznie nie popatrzył w lusterko zdrowo mnie przy tym przesuwając ... poniżej zdjęcia (albo w załącznikach) ... błotnik to wiadomo - do wymiany albo wyklepania, natomiast co z kołem które jest przechylone do wewnątrz ? Pytam bo zastanawiam się, co mogło ulec uszkodzeniu pomijając felgę, drążki, amortyzator, nadkole, wahacz, McPherson, kołpak itp itd ... i czy ubezpieczyciel sprawcy (HDI) może w takim przypadku poruszyć kwestię szkody całkowitej jeżeli maglownica będzie uszkodzona ? Jak to zazwyczaj naprawiają , wymieniają na nowe części czy prostują i spawają stare ? Fakt zgłaszam HDI dopiero w poniedziałek, bo wczoraj i dzisiaj infolinie mają nieczynną ... nie omieszkałem oczywiście załatwić auta zastępczego z OC sprawcy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ... ale chcę się zorientować w temacie więc tych bardziej zorientowanych proszę o wsparcie ...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.