View Single Post
Stary 24-12-2012, 00:12   #10
Delwazon
ford::beginner

Imię: Michał
Model: Mondeo Mk III
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: Drabczyk Bosch Service Tomice. Ktoś zna?

Witam po krótkiej przerwie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Po długim zastanowieniu zdecydowałem, że zamiast robić swoje wtryski kupię jakieś już po regeneracji z udokumentowaną naprawą. I w ten oto sposób trafiłem na taką aukcję : http://allegro.pl/wtyskiwacze-wtrysk...881816984.html
Jeśli tylko okaże się, że pasują do mojego Mondka (zaraz właśnie będę szukał na forum jak to sprawdzić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) to biorę, a swoje po uzgodnieniach z jakimś mechanikiem może opchnę za jakiś grosz.
Globens narazie umówiłem się z Heko na konsultację to postaram się coś załatwić z nim, mam nadzieję, że się uda.
Może ktoś z obeznanych kolegów doradzi czy ta aukcja warta swojej ceny?
Jak już będę miał wtryski to będę mógł sprawdzić co z tą moją pompą, ale to zapewne już po Sylwestrze coby dać ludziom trochę odpocząć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Delwazon jest offline   Odpowiedź z Cytatem